El Jurat

El jurat de la 4ª edició del concurs que triarà els participants 3 guanyadors està format per:

Jordi Pons

 @jordipons64 – Historiador, director del Museu del Cinema de Girona

Jordi

Jordi Pons Busquet (Salt, 1964) Llicenciat en història contemporània per la UAB. Des de 1995 treballa a la Fundació Museu del Cinema, primer en la catalogació de la Col.lecció Tomàs Mallol i posteriorment en la planificació i organització del Museu del Cinema. Des de 1998, any de la seva inauguració, n’és el director. És autor de diverses publicacions i articles de divulgació del precinema i del Museu del Cinema, així com codirector del Seminari internacional sobre els antecedents i orígens del cinema.

Robert Bellsolà

@robertbellsola – Director de cinema gironí 

Robert

Robert Bellsolà (Girona, 1971). Llicenciat en Econòmiques i Dret. Productor i director de cinema. Ara mateix està immers en la direcció de la pel·lícula Dos a la Carta  que actualment està en fase de postproducció. El seu primer film és Passi el que passi, una comèdia catalana rodada sense subvencions de l’any 2011.

Xita Bauxell

@xitablonda, botigues Blonda

Xita

Amb 30 anys d’experiència en el món de la moda de roba íntima i amb la divisa que l’elegància comença per dins, s’ha convertit en la teva “personal shopper” (dependenta). Té una veritable vocació, li encanta el tracte amb la gent i assessorar-la de la millor manera amb les últimes tendències de moda. Ha intentat sempre adaptar-se amb les últimes tecnologies per estar sempre a la última i poder tenir encara més proximitat amb els clients, filosofia que defineix Blonda. Gaudeix de l’art i la lectura, és una enamorada del mar i també una viatgera fascinada per Florència i Nova York però, sobretot, és una enamorada de la família.

Eduard Cid

@gironaara Periodista a La Xarxa

Eduard

Periodista radiofònic. Gironí de tota la vida i un enamorat de la seva ciutat. Apassionat de la ràdio, que és on ha passat la seva vida professional. Li encanta escriure en ploma i estar al dia de les noves tecnologies. Tafaner i curiós.

Glòria Granell

Repsonsable de l’Escola Municipal d’Humanitats de l’Ajuntament de Girona

Gloria

Glòria Granell Nogué és llicenciada en filologia catalana. S’ha dedicat a estudiar  la literatura de gironina de principis de segle XX, sobretot les primeres obres de Prudenci Bertrana. Professionalment és gestora cultural, i en aquest sentit des de fa dotze anys és responsable de l’Escola Municipal d’Humanitats de l’Ajuntament de Girona.

Adam Díaz

@AdamDiDa Director de Márqueting del Girona FC

Adam

Orgullós portbouenc de 28 anys ha estat sempre un apassionat per l’esport (tot i la seva dubtosa habilitat per practicar-ne cap), des del pàdel o el pitch&putt fins al triatló passant, òbviament, pel fútbol. Fa molts anys persegueix viure el món del futbol des de dins i després d’estudiar Administració i Direcció d’Empreses, Publicitat i RRPP i Màster en Direcció d’Entitats Esportives ara és Director de Màrqueting del Girona FC. Interessat en les noves tecnologies, les noves tendències i la cultura.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: