El Jurat

El jurat de la 5ª edició del concurs que triarà els participants 3 guanyadors està format per:

Aniol Resclosa

 Fotògraf freelance

aniol

Nascut a Girona el 16 de maig de 1980. Fotògraf format a l’IEFC (Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya), diplomat en Magisteri d’educació primària per la UdG i Tècnic Superior en Gràfica Publicitària per l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic. El desembre de 2005 comença a col·laborar de fotògraf amb el Diari de Girona on hi continua actualment. També combina la feina de fotoperiodista, amb encàrrecs d’institucions, museus, empreses, particulars i tot tipus d’actes socials (casaments, celebracions…).

Imma Pascual

Directora del projecte Cor Geriona 

imma

Es dedica professionalment a la música des del 1990 i s’ha especialitzat en les àrees de piano, llenguatge musical,cant i direcció coral. Treballa a l’Escola Municipal de Música de Girona des de l’any 1996 com a professora de piano, llenguatge musical, cant i és la cap del departament de cant coral. Actualment dirigeixo les corals ja consolidades la Farinera (adults) i les tres corals que formen part del projecte Cor Geriona.

Oriol Mas

@oriol_mas – Cap d’informatius de Televisió de Girona

oriol mas

Nascut a Palamós, periodista i llicenciat en Comunicació Audiovisual. Actualment és el cap d’informatius de Televisió de Girona, si bé ha treballat i col·laborat en diversos mitjans de comunicació, desenvolupant bona part de la seva trajectòria al diari El Punt. Interessat en les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies, és amant també i sobretot del cinema i la música.

Jaume Marín

Professor de la Facultat de Turisme de la UdG

jaume marin

Diplomat en Ciències Empresarials per la UB, Post Graduat en Màrqueting per la Naiper University (Edinburgh) i Màster en Direcció i Gestió d’empreses per la EAE i UPC. Actualment és professor de la Facultat de Turisme de la UdG de l’assignatura “Estructuració i comercialització de productes turístics” i Cap de màrqueting i Promoció del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Anteriorment va ser Director de Màrqueting i Comercial de PGA Golf Catalunya Resort, I Empordà Golf Resort.

 

Íngrid Rahola

Cofundadora de Llagurt

ingrid

Gironina des de 1984, Diplomada en Psicologia i Empresarials a la Universitat de Girona. Post graduada en Recursos Humans a l’Institut d’Educació Continua de la Universitat de Pompeu Fabra i becada pel Programa de Directors Propietaris en la ESADE Business School de la Universitat de Girona. Cofundadora de Llagurt des de 2010, on va guanyar 4 premis d’emprenedoria.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Segueix

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: